Ферментація
Процес ферментації (бродіння) пива проходить в спеціальних ємностях, які називаються ферментери. За типом процес ферментації пива може бути відкритий або закритий. У першому випадку пивне сусло зброджують у відкритій ємності, яку зверху накривають чистою тканиною, у другому випадку ферментацію пивного сусла проводять в герметично закритих ємностях, вуглекислий газ з яких відводять через спеціальні бродильні трубки (гідрозатвори). Другий спосіб ферментації пива більш кращий, оскільки при такому способі ймовірність зараження сусла спорами диких дріжджів і шкідливими мікроорганізмами значно менше.
- 680 ₴В наявності
- 170 ₴В наявності
- 30 ₴В наявності
В асортименті нашого інтернет-магазину homebrewery.in.ua ви знайдете великий асортимент обладнання для ферментації пива. Ферментери для пива пластикові, ЦКТ для пива побутові з нержавіючої сталі, ЗАТ пластмасові, гідрозатвори (бродильні трубки) для відведення газу з ферментера, крани для ферментерів, пояси для підігріву бродильної ємності і багато іншого.