Добавки для виноробства
При приготуванні вина для досягнення найкращих смакових характеристик готового продукту використовують додаткові інгредієнти, такі як дубові чіпси і тріска французького дуба, суміші спецій і трав для приготування вермутів, танін для вина, регулятори кислотності, осаженный крейда, винний камінь, хлорид кальцію та інші інгредієнти. Все це ви можете придбати в нашому інтернет-магазині домашнього виноробства і пивоваріння homebrewery.in.ua
- 200 ₴В наявності
Якщо під час вторинного бродіння або дозрівання додати вино дубову стружку або чіпси ― ваше вино набуде більш повний смак з нотами ванілі і меленої кави і характерний аромат дубової бочки. Для приготування вермуту вам допоможуть набори пряних трав і спецій, а для поліпшення смаку і аромату вашого вина використовуйте танін. Регулятори кислотності, винний камінь і винна кислота, осаженный крейда ― це ті складники, без які допоможуть отримати надзвичайно смачний і ароматний напій.