Закупорювання пляшок
Готове вино розливають для витримки у дубові бочки чи пляшки, а іноді спочатку вино витримують у дубових бочках або наполягають з дубовою тирсою або чіпсами, а після цього розливають в пляшки і закупорюють. Витримка вина в дубовій бочці робить його смак і аромат більш вишуканими, надаючи смаком нотки карамелі і легку терпкість смаку.
Після цього вино розливають у пляшки і щільно закривають, застосовуючи натуральні коркові, агломеровані або синтетичні пробки. Для закупорювання пляшок пробками використовують спеціальні УКУПОРЩИКИ КОРКОВИХ ПРОБОК.
УКУПОРЩИКИ бувають одноручні пластмасові, металеві дворучні, а також підлогові, стаціонарні більш професійні верстати.
- 3,50 ₴В наявності+380 (63) 134-40-99Менеджер з продажу
- 4,50 ₴В наявності+380 (63) 134-40-99Менеджер з продажу
- 4,80 ₴В наявності+380 (63) 134-40-99Менеджер з продажу
- 280 ₴В наявності+380 (63) 134-40-99Менеджер з продажу
- 350 ₴В наявності+380 (63) 134-40-99Менеджер з продажу
- 02243535 ₴В наявності+380 (63) 134-40-99Менеджер з продажу
- 170 ₴/упаковкаВ наявності+380 (63) 134-40-99Менеджер з продажу
- 2 ₴В наявності+380 (63) 134-40-99Менеджер з продажу
- 2,20 ₴В наявності+380 (63) 134-40-99Менеджер з продажу
- 80 ₴Немає в наявності+380 (63) 134-40-99Менеджер з продажу
- 3,50 ₴Немає в наявності+380 (63) 134-40-99Менеджер з продажу
- 4,50 ₴Немає в наявності+380 (63) 134-40-99Менеджер з продажу
- 720 ₴Немає в наявності+380 (63) 134-40-99Менеджер з продажу
- 340 ₴/упаковкаНемає в наявності+380 (63) 134-40-99Менеджер з продажу
Важливою складовою надійної закупорювання і часу витримки вина в пляшці є ― ПРОБКА. ПРОБКИ за своєю якістю підрозділяють на кілька груп. Синтетичні, натуральні агломеровані, натуральні кольматированные, натуральні пробки 2-ої, 1-ої категорії, Супер Екстра якості. Чим краще якість коркової ПРОБКИ ― тим більш довгий час можлива витримка вина.