Продавець Інтернет-магазин Home Brewery Shop розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1807 відгуків
Замовлення будуть оброблені 17.06.24. Дякуємо за розуміння!

УВАГА! На даний момент компанія не може швидко обробити заявки, оскільки зараз наш інтернет-магазин не має робочого часу (дивіться наш графік роботи). Всі замовлення та повідомлення, що надійшли в цей період, будуть оброблені в робочі години нашої кампанії.

+380 (63) 134-40-99
Менеджер з продажу

Пивні солодові екстракти

Концентрат пива або охмеленный солодовий екстракт ― це готове рішення для того, щоб з мінімальною витратою часу і сил, ви змогли приготувати одну з величезного розмаїття сортів пива. Все що від вас потрібно ― це відновити пивне сусло з концентрованого стану, додавши в нього воду, внести спеціальні пивні дріжджі і сбаживать сусло протягом приблизно тижня. Потім розлийте пиво в пляшки, додайте трохи цукру або глюкози для карбонізації і укупорьте пляшки. Через два-три ви зможете насолоджуватися чудовим натуральним, домашнім пивом.

У цьому розділі нашого інтернет-магазину ви знайдете солодові концентрати від провідних світових брендів. Приготування пива в домашніх умовах з концентрату солодового неймовірно проста справа. Процес приготування пива займає мінімум часу, оскільки пивне сусло було зварено за вас і доведено до концентрованої консистенції. Все що від вас вимагається, це розчинити концентрат у воді дотримуючи всі умови прикладеній інструкції, охолодити отримане сусло до температури внесення дріжджів, внести дріжджі, встановити гідрозатвор і чекати коли дріжджі перетворюють сусло живе домашнє пиво.

Так що ж таке охмеленный солодовий екстракт (концентрат)? "Це не хімія?" ― запитаєте ви.

Немає. Солодовий екстракт ― це пивне сусло, яке було зварено за певним рецептом якого-небудь сорту пива, після чого сусло кип'ятили з хмелем (охмеляли), а після цього готове сусло за допомогою спеціальної технології упарюють до стану густого сиропу (концентрату) і запечатують у банки або дой-пак пакети. За іншою технологією сусло можуть випускати у вигляді порошку. Такий тип концентрованого сусла називається ― сухої солодовий екстракт або DME ( Dry Malt Extract).

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner