Продавець Інтернет-магазин Home Brewery Shop розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1816 відгуків

УВАГА! На даний момент компанія не може швидко обробити заявки, оскільки зараз наш інтернет-магазин не має робочого часу (дивіться наш графік роботи). Всі замовлення та повідомлення, що надійшли в цей період, будуть оброблені в робочі години нашої кампанії.

+380 (63) 134-40-99
Менеджер з продажу

Пивні солодові екстракти

Концентрат пива або охмеленный солодовий екстракт ― це готове рішення для того, щоб з мінімальною витратою часу і сил, ви змогли приготувати одну з величезного розмаїття сортів пива. Все що від вас потрібно ― це відновити пивне сусло з концентрованого стану, додавши в нього воду, внести спеціальні пивні дріжджі і сбаживать сусло протягом приблизно тижня. Потім розлийте пиво в пляшки, додайте трохи цукру або глюкози для карбонізації і укупорьте пляшки. Через два-три ви зможете насолоджуватися чудовим натуральним, домашнім пивом.

У цьому розділі нашого інтернет-магазину ви знайдете солодові концентрати від провідних світових брендів. Приготування пива в домашніх умовах з концентрату солодового неймовірно проста справа. Процес приготування пива займає мінімум часу, оскільки пивне сусло було зварено за вас і доведено до концентрованої консистенції. Все що від вас вимагається, це розчинити концентрат у воді дотримуючи всі умови прикладеній інструкції, охолодити отримане сусло до температури внесення дріжджів, внести дріжджі, встановити гідрозатвор і чекати коли дріжджі перетворюють сусло живе домашнє пиво.

Так що ж таке охмеленный солодовий екстракт (концентрат)? "Це не хімія?" ― запитаєте ви.

Немає. Солодовий екстракт ― це пивне сусло, яке було зварено за певним рецептом якого-небудь сорту пива, після чого сусло кип'ятили з хмелем (охмеляли), а після цього готове сусло за допомогою спеціальної технології упарюють до стану густого сиропу (концентрату) і запечатують у банки або дой-пак пакети. За іншою технологією сусло можуть випускати у вигляді порошку. Такий тип концентрованого сусла називається ― сухої солодовий екстракт або DME ( Dry Malt Extract).

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner