Пивні солодові екстракти
Концентрат пива або охмеленный солодовий екстракт ― це готове рішення для того, щоб з мінімальною витратою часу і сил, ви змогли приготувати одну з величезного розмаїття сортів пива. Все що від вас потрібно ― це відновити пивне сусло з концентрованого стану, додавши в нього воду, внести спеціальні пивні дріжджі і сбаживать сусло протягом приблизно тижня. Потім розлийте пиво в пляшки, додайте трохи цукру або глюкози для карбонізації і укупорьте пляшки. Через два-три ви зможете насолоджуватися чудовим натуральним, домашнім пивом.
У цьому розділі нашого інтернет-магазину ви знайдете солодові концентрати від провідних світових брендів. Приготування пива в домашніх умовах з концентрату солодового неймовірно проста справа. Процес приготування пива займає мінімум часу, оскільки пивне сусло було зварено за вас і доведено до концентрованої консистенції. Все що від вас вимагається, це розчинити концентрат у воді дотримуючи всі умови прикладеній інструкції, охолодити отримане сусло до температури внесення дріжджів, внести дріжджі, встановити гідрозатвор і чекати коли дріжджі перетворюють сусло живе домашнє пиво.
Так що ж таке охмеленный солодовий екстракт (концентрат)? "Це не хімія?" ― запитаєте ви.
Немає. Солодовий екстракт ― це пивне сусло, яке було зварено за певним рецептом якого-небудь сорту пива, після чого сусло кип'ятили з хмелем (охмеляли), а після цього готове сусло за допомогою спеціальної технології упарюють до стану густого сиропу (концентрату) і запечатують у банки або дой-пак пакети. За іншою технологією сусло можуть випускати у вигляді порошку. Такий тип концентрованого сусла називається ― сухої солодовий екстракт або DME ( Dry Malt Extract).