- Немає в наявності
- Код: 92252
Турбо-дрібни для зернової сировини Turbo Distillers Strain (Великобританія)
150 ₴
Ви задумалися про приготування домашніх ексклюзивних напоїв? Гарна ідея. Але Вам знадобиться правильний штам дріжджів. За допомогою якісної сировини та дріжджів Turbo distillers strain Ви отримаєте по істині справжній домашній зерновий дистилят і кукурудзяний дистилят, без сторонніх запахів і домішок. Тільки якісна сировина із застосуванням правильних дріжджів дасть чудовий результат. Дріжджі здатні ферментувати зернове, кукурудзяне, рисове сусло всього за 3-4 дні, і призначені виключно для цього, водночас вміст градуса понад 12%. Процес ферментації проходить зі збереженням аромату інгредієнтів. Після дистиляції перебродного сусла ви отримаєте елітний продукт, який не поступається дорогій імпортній продукції.
Виробник штаму дріжджів — англійська компанія Hambleton Bard. Чисте та швидке бродіння зберігає всі смакові якості справжнього шотландського напою. Це штам дріжджів використовують для виробництва дистилят комерційні та приватні винокурні у всьому світі.
Обов'язковий компонент — фермент амілоглюкозидазу (amylogycosidase). Він здатний розщеплювати глюкозні зв'язки в крохмалі, декстринах і олігосахаридах, забезпечуючи у такий спосіб майже повне зсмоктування крохмалю, який містяться в суслі, до глюкози, яка потім випаровується за допомогою дріжджів.
Як правильно використовувати:
Під час приготування зернового сусла можна використовувати різноманітні рецепти з використанням круп, борошна, пророщеного зерна, солоду в різних співвідношеннях, різного помелу з цукром або без. Це ціла наука, а знання справи практики. Технологія з використанням зернових дріжджів спрощує роботу, скорочує час бродіння, водночас не погіршуючи якості кінцевого продукту. Тільки найдосвідченіші винокури вирізняють дріжджовий дистилят від натурального зернового на диких дріжджах.
Приготуйте 21-25 літрів теплої води приблизно 35 °C. Додайте 7 кг. крохмалю, що містить сировину або 2 кг. Не зневодненого солодового екстракту та 5,5 кг цукру (можна використовувати в комбінації з пророщеним зерном, борошном, солодом) і розмішайте до повного розчинення. Весь вміст пакета дріжджів рівномірно висипати поверхнею зернового сусла. Перемішайте весь вміст через 10-15 хвилин. Ідеальні показники температури під час бродіння 22 – 28 градусов. Для процесу збивання найкраще використовувати харчові, пластикові ємності (дивіться на сайті). Стекло чудовий матеріал, але багато і травм. Вбезпечте себе.
Витрата:
1 пакет — 73 грами, призначений для збивання 25 літрів сусла. Час збивання приблизно 7 днів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Hambleton Bard |
Країна виробник | Великобританія |
Вага | 73 г |
Склад | Сухие дрожжи, питательные вещества, витамины, микроэлементы, фермент глюкоамилаза |
Тип дріжджів | Сухі |
- Ціна: 150 ₴