- Немає в наявності
- Код: 470255
Дріжджі для витриманих червоних Crystal Spirits AGED RED Wine Yeast
65 ₴
Дріжджі Crystal Spirits Aged Red Wine Yeast спеціально розроблені для виробництва високоякісних, витриманих червоних, виготовлених з винограду, що добре дозрів, щоб посилити виразність сорту і інтенсивність смаку готового напою. Рекомендовані для виробництва червоних у стилі "новий світ", призначених для подальшої витримки. Даний штам виробляє інтенсивні аромати чорних фруктів і прянощів, які виявляються на перших етапах ферментації та згодом залишаються досить стійкими. Завдяки високій екстракційній здатності з цього штаму виходять напої з чудовою структурою та кольором. Вони також допомагають маскувати трав'яні нотки незрілого винограду. Напої виготовлені з цього штаму мають потужний, яскравий, насичений смак і підходять для витримки в дубі.
Дріжджі Crystal Spirits AGED RED Wine Yeast посилюють та підкреслюють сортові характеристики дуже стиглого червоного винограду. Зокрема, вони посилюють аромати червоних фруктів (малин, журавлин, червоної смородини та вишні) і збільшує складність, додаючи мінеральні, пряні (лакриця) і квіткові (фіалка) ноти. Отримані напої стають ароматично виразними вже наприкінці основного бродіння. AGED RED також допомагає маскувати трав'яні аромати таких сортів винограду, як Каберне Фран і Каберне Совіньйон. Він має велику екстракційну здатність, дозволяючи виробляти напої з помітною структурою та стабільністю кольору. У напоях із високим вмістом ABV допомагає зменшити відчуття печіння.
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
- Температура бродіння: 15 - 28ºC (59-82°F)
- Лаг-фаза: коротка
- Швидкість ферментації: середня
- Толерантність: ≤ 16%
- Кілер-фактор: кілер
ЗАСТОСУВАННЯ
Червоне отримане з добре дозрілого винограду і призначене для середньої та тривалої витримки. Сіра (Syrah), Каберне Совіньйон (Cabernet Sauvignon), Каберне Фран (Cabernet Franc), Мерло (Merlot), Мальбек (Malbec), Темпранільо (Tempranillo), Санджовезе (Sangiovese), Зінфандель (Zinfandel), Барбера (Dolcetto).
ДОЗУВАННЯ:
Одного пакування 5г достатньо для зброджування 5-25л сусла.
КЕРІВНИЦТВО З ВИКОРИСТАННЯ
Дріжджі посипати поверхню підготовленого сусла. Через 15 хвилин добре перемішати. Однієї упаковки 5г достатньо для ферментації від 5 до 25 літрів сусла.
ВАГА НІТО: 5г
Основні | |
---|---|
Вага | 5 г |
Країна виробник | Італія |
Склад | дрожжи Saccharomyces cerevisiae, эмульгатор Е491. |
Тип дріжджів | Сухі |
- Ціна: 65 ₴