- В наявності
- Код: 73189
Лимонна кислота для сиру Mad Millie Citric Acid 100 г
35 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 50 грн
Лимонна кислота Mad Millie Citric Acid 100 г — це натуральний консервант, а також допоміжний інгредієнт, який використовується в процесі сироваріння. Нагрівання молока в комбінації з лимонною кислотою призводить до згортання (коагуляції) білка. Використовується під час приготування свіжих сирів, замість культури молочнокислих бактерій, для підвищення кислотності та зниження рівня pH. Лимонна кислота чудово підходить для виробництва сиру, використовується в кулінарії, під час виробництва багатьох інших харчових продуктів та напоїв. Основне завдання лимонної кислоти в сироварні — коагулювати білок із молока (хімічна реакція в молоці, що викликає його розкладання на сир (сирний згусток) і сироватку).
Лимонна кислота Mad Millie Citric Acid ідеально підходить для виготовлення сирів, як-от Ricotta, Mozzarella, Paneer, Mascarpone та інших простих свіжих сирів.
Застосування:
Використовуйте дозування згідно з вашим рецептом із приготування сиру. Перед використанням лимонну кислоту треба розчинити в невеликій кількості холодної кип'яченої води, після чого влити в молоко та перемішати.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Нова Зеландія |
Упаковка | Поліпропіленовий пакет |
Вага | 0.1 г |
Склад | кислота лимонная |
- Ціна: 35 ₴