Продавець Інтернет-магазин Home Brewery Shop розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1807 відгуків
Замовлення будуть оброблені 17.06.24. Дякуємо за розуміння!

УВАГА! На даний момент компанія не може швидко обробити заявки, оскільки зараз наш інтернет-магазин не має робочого часу (дивіться наш графік роботи). Всі замовлення та повідомлення, що надійшли в цей період, будуть оброблені в робочі години нашої кампанії.

+380 (63) 134-40-99
Менеджер з продажу
  • В наявності
  • Код: 451141

Рефрактометр ATC-120

800 ₴

+380 (63) 134-40-99
Менеджер з продажу
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Рефрактометр ATC-120
В наявностіРефрактометр ATC-120
800 ₴
+380 (63) 134-40-99
Менеджер з продажу
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Оптичний рефрактометр ATC-120 призначений для того, щоб працювати з рідинами, що містять цукру (вимірювання цукристості сусла, фруктових соків, безалкогольних напоїв тощо), контролювати концентрації цукру в продуктах та напоях. Дозволяє перевіряти користувачеві "зрілість" фруктів, якість продукту після збирання врожаю, керування концентраціями під час обробки та упаковки. Працює без батарейок, у відбитому світлі на основі фізичних властивостей заломлення світла у різних середовищах. Має калібрування. Даний прилад незамінний, коли необхідно проводити часті вимірювання щільності. Для вимірювання достатньо лише 2-3 краплі розчину.

Опис

Ручний рефрактометр оптичний АТС-120 - зручний прилад для визначення вмісту цукру в суслі або питомої щільності.

Має дві шкали:

  • щільність цукру за шкалою BRIX, % від 0 до 32;
  • питома вага сусла SG Wort (specific gravity [of the] wort) від 1,000 до 1,120

Інструмент обладнаний Автоматичною Температурною Системою компенсації (коротко - АТС), навколишня робоча температура кімнати повинна бути 20 ° C щоразу, коли інструмент калібрується. Після того, як прилад калібрований, зміни в температурі навколишнього середовища в межах прийнятного діапазону (10-30°C) не повинні впливати на точність. Призма та зразок повинні мати однакові температури для точних результатів.

Калібрування рефрактометра проводиться за допомогою гвинта, що калібрує, розташованого на корпусі приладу. 

 

Переваги:

  • міцний металевий корпус, виготовлений з міцного алюмінію;
  • потрібно тільки навколишній джерело світла;
  • компактна конструкція з прогумованою ручкою;
  • регульований фокус;
  • чіткий дисплей;
  • м'який і гнучкий окуляр;
  • проста і легка ручна калібрування;

Область застосування:

  • контроль концентрації цукру в напоях і продуктах харчування;
  • перевірка зрілості плодово-ягідних і визначення періоду збору врожаю сільськогосподарських культур;
  • визначення щільності і вмісту цукру в суслі при бродінні;
  • вимірювання вмісту щільності сусла;

 

Технічні характеристики:

  • Діапазон вимірювань Brix: 0 ~ 30 Brix
  • Діапазон вимірювань щільності: 1,000 ~ 1,120 SG
  • Ціна розподілу: 0,2 Brix і 0,001 SG
  • Точність: ±0,2 Brix і ±0,002 SG
  • Автоматична температурна компенсація (ATC)
  • Регульований монокуляр
  • Розміри: 30 х 40 х 170 мм
  • Вага: 175 гр.
Основні
Країна виробникКитай
Мінімальний діапазон вимірювання1
Максимальний діапазон вимірювання1.12
СтанНовий
Максимальний діапазон вимірювання (Brix)32 %
  • Ціна: 800 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner