Продавець Інтернет-магазин Home Brewery Shop розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1816 відгуків

УВАГА! На даний момент компанія не може швидко обробити заявки, оскільки зараз наш інтернет-магазин не має робочого часу (дивіться наш графік роботи). Всі замовлення та повідомлення, що надійшли в цей період, будуть оброблені в робочі години нашої кампанії.

+380 (63) 134-40-99
Менеджер з продажу
  • В наявності
  • Код: 451141

Рефрактометр для пива ATC-120

800 ₴

+380 (63) 134-40-99
Менеджер з продажу
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Рефрактометр для пива ATC-120
В наявностіРефрактометр для пива ATC-120
800 ₴
+380 (63) 134-40-99
Менеджер з продажу
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Оптичний рефрактометр ATC-120 призначений для того, щоб працювати з рідинами, що містять цукру (вимірювання цукристості сусла, фруктових соків, безалкогольних напоїв тощо), контролювати концентрації цукру в продуктах та напоях. Дозволяє перевіряти користувачеві "зрілість" фруктів, якість продукту після збирання врожаю, керування концентраціями під час обробки та упаковки. Працює без батарейок, у відбитому світлі на основі фізичних властивостей заломлення світла у різних середовищах. Має калібрування. Даний прилад незамінний, коли необхідно проводити часті вимірювання щільності. Для вимірювання достатньо лише 2-3 краплі розчину.

Опис

Ручний рефрактометр оптичний АТС-120 - зручний прилад для визначення вмісту цукру в суслі або питомої щільності.

Має дві шкали:

  • щільність цукру за шкалою BRIX, % від 0 до 32;
  • питома вага сусла SG Wort (specific gravity [of the] wort) від 1,000 до 1,120

Інструмент обладнаний Автоматичною Температурною Системою компенсації (коротко - АТС), навколишня робоча температура кімнати повинна бути 20 ° C щоразу, коли інструмент калібрується. Після того, як прилад калібрований, зміни в температурі навколишнього середовища в межах прийнятного діапазону (10-30°C) не повинні впливати на точність. Призма та зразок повинні мати однакові температури для точних результатів.

Калібрування рефрактометра проводиться за допомогою гвинта, що калібрує, розташованого на корпусі приладу. 

 

Переваги:

  • міцний металевий корпус, виготовлений з міцного алюмінію;
  • потрібно тільки навколишній джерело світла;
  • компактна конструкція з прогумованою ручкою;
  • регульований фокус;
  • чіткий дисплей;
  • м'який і гнучкий окуляр;
  • проста і легка ручна калібрування;

Область застосування:

  • контроль концентрації цукру в напоях і продуктах харчування;
  • перевірка зрілості плодово-ягідних і визначення періоду збору врожаю сільськогосподарських культур;
  • визначення щільності і вмісту цукру в суслі при бродінні;
  • вимірювання вмісту щільності сусла;

 

Технічні характеристики:

  • Діапазон вимірювань Brix: 0 ~ 30 Brix
  • Діапазон вимірювань щільності: 1,000 ~ 1,120 SG
  • Ціна розподілу: 0,2 Brix і 0,001 SG
  • Точність: ±0,2 Brix і ±0,002 SG
  • Автоматична температурна компенсація (ATC)
  • Регульований монокуляр
  • Розміри: 30 х 40 х 170 мм
  • Вага: 175 гр.
Основні
Країна виробникКитай
Мінімальний діапазон вимірювання1
Максимальний діапазон вимірювання1.12
СтанНовий
Максимальний діапазон вимірювання (Brix)32 %
  • Ціна: 800 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner