Продавець Інтернет-магазин Home Brewery Shop розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1807 відгуків
Замовлення будуть оброблені 17.06.24. Дякуємо за розуміння!

УВАГА! На даний момент компанія не може швидко обробити заявки, оскільки зараз наш інтернет-магазин не має робочого часу (дивіться наш графік роботи). Всі замовлення та повідомлення, що надійшли в цей період, будуть оброблені в робочі години нашої кампанії.

+380 (63) 134-40-99
Менеджер з продажу
Новинка
  • В наявності
  • Код: 65002

Пектолітичний фермент Пектолаза Crystal Spirits 50г

199 ₴

+380 (63) 134-40-99
Менеджер з продажу
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Пектолітичний фермент Пектолаза Crystal Spirits 50г
В наявностіПектолітичний фермент Пектолаза Crystal Spirits 50г
199 ₴
+380 (63) 134-40-99
Менеджер з продажу
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

   Ферментний препарат Пектолаза (Pectolase) Crystal Spirits 50г - застосовується при виробництві фруктових напоїв та соків, а також виноградних та фруктових напоїв з метою подальшої ферментації. Сприяє руйнуванню оболонок клітин у м'якоті плодів, значно збільшуючи соковиділення та посилюючи смак та ароматику фруктових та виноградних напоїв чи соку. Особливо рекомендується використання з високопектиновими фруктами, такими як слива, айва, інжир, яблука та ін. Запобігає пектиновому (білковому) помутнінню готового напою. Ферментовані напої, зроблені з використанням пектолази, добре освітлюються без використання засобів для освітлення як бентоніт або хітозан.

Пектолітичний фермент пектолаза (пектиназа) ефективна при приготуванні ферментованого напою або соку з фруктів з високим вмістом пектину (сливи, абрикос, айва, аґрус, яблука, чорна смородина, інжир та ін.) з яких практично неможливо отримати прозорі напої та соки. При використанні Пектолази соковиділення збільшується на 5-25%, залежно від виду фруктів.

Напої, отримані з сусла, яке піддавалося ферментативної обробці Пектолазою, мають підвищену стійкість до білкових помутнінь і характерний сортовий аромат.

 

ЗАСТОСУВАННЯ:

Дозування: 1 ч. ложка пектолази на 5 літрів сусла. Розчиніть препарат у 1/2 склянки теплої води, додайте в сусло та ретельно перемішайте.

Примітка: Якщо фрукти піддавалися нагріванню або кип'ятінню, додайте пектолазу з розрахунку 2 ч.л. на 5 літрів сусла (після охолодження).

Вага нетто: 50г

Основні
Країна виробникВеликобританія
Дозування:1 ч. л. без гірки на 5 літрів сусла/соку
Вага нетто50г
Виробник:Crystal Spirits
  • Ціна: 199 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner