- В наявності
- Код: 65002
Пектолітичний фермент Пектолаза Crystal Spirits 50г
200 ₴
Ферментний препарат Пектолаза (Pectolase) Crystal Spirits 50г - застосовується при виробництві фруктових напоїв та соків, а також виноградних та фруктових напоїв з метою подальшої ферментації. Сприяє руйнуванню оболонок клітин у м'якоті плодів, значно збільшуючи соковиділення та посилюючи смак та ароматику фруктових та виноградних напоїв чи соку. Особливо рекомендується використання з високопектиновими фруктами, такими як слива, айва, інжир, яблука та ін. Запобігає пектиновому (білковому) помутнінню готового напою. Ферментовані напої, зроблені з використанням пектолази, добре освітлюються без використання засобів для освітлення як бентоніт або хітозан.
Пектолітичний фермент пектолаза (пектиназа) ефективна при приготуванні ферментованого напою або соку з фруктів з високим вмістом пектину (сливи, абрикос, айва, аґрус, яблука, чорна смородина, інжир та ін.) з яких практично неможливо отримати прозорі напої та соки. При використанні Пектолази соковиділення збільшується на 5-25%, залежно від виду фруктів.
Напої, отримані з сусла, яке піддавалося ферментативної обробці Пектолазою, мають підвищену стійкість до білкових помутнінь і характерний сортовий аромат.
ЗАСТОСУВАННЯ:
Дозування: 1 ч. ложка пектолази на 5 літрів сусла. Розчиніть препарат у 1/2 склянки теплої води, додайте в сусло та ретельно перемішайте.
Примітка: Якщо фрукти піддавалися нагріванню або кип'ятінню, додайте пектолазу з розрахунку 2 ч.л. на 5 літрів сусла (після охолодження).
Вага нетто: 50г
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Великобританія |
Дозування: | 1 ч. л. без гірки на 5 літрів сусла/соку |
Вага нетто | 50г |
Виробник: | Crystal Spirits |
- Ціна: 200 ₴