Продавець Інтернет-магазин Home Brewery Shop розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1816 відгуків

УВАГА! На даний момент компанія не може швидко обробити заявки, оскільки зараз наш інтернет-магазин не має робочого часу (дивіться наш графік роботи). Всі замовлення та повідомлення, що надійшли в цей період, будуть оброблені в робочі години нашої кампанії.

+380 (63) 134-40-99
Менеджер з продажу
Новинка
  • В наявності
  • Код: 65002

Пектолітичний фермент Пектолаза Crystal Spirits 50г

200 ₴

+380 (63) 134-40-99
Менеджер з продажу
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Пектолітичний фермент Пектолаза Crystal Spirits 50г
В наявностіПектолітичний фермент Пектолаза Crystal Spirits 50г
200 ₴
+380 (63) 134-40-99
Менеджер з продажу
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

   Ферментний препарат Пектолаза (Pectolase) Crystal Spirits 50г - застосовується при виробництві фруктових напоїв та соків, а також виноградних та фруктових напоїв з метою подальшої ферментації. Сприяє руйнуванню оболонок клітин у м'якоті плодів, значно збільшуючи соковиділення та посилюючи смак та ароматику фруктових та виноградних напоїв чи соку. Особливо рекомендується використання з високопектиновими фруктами, такими як слива, айва, інжир, яблука та ін. Запобігає пектиновому (білковому) помутнінню готового напою. Ферментовані напої, зроблені з використанням пектолази, добре освітлюються без використання засобів для освітлення як бентоніт або хітозан.

Пектолітичний фермент пектолаза (пектиназа) ефективна при приготуванні ферментованого напою або соку з фруктів з високим вмістом пектину (сливи, абрикос, айва, аґрус, яблука, чорна смородина, інжир та ін.) з яких практично неможливо отримати прозорі напої та соки. При використанні Пектолази соковиділення збільшується на 5-25%, залежно від виду фруктів.

Напої, отримані з сусла, яке піддавалося ферментативної обробці Пектолазою, мають підвищену стійкість до білкових помутнінь і характерний сортовий аромат.

 

ЗАСТОСУВАННЯ:

Дозування: 1 ч. ложка пектолази на 5 літрів сусла. Розчиніть препарат у 1/2 склянки теплої води, додайте в сусло та ретельно перемішайте.

Примітка: Якщо фрукти піддавалися нагріванню або кип'ятінню, додайте пектолазу з розрахунку 2 ч.л. на 5 літрів сусла (після охолодження).

Вага нетто: 50г

Основні
Країна виробникВеликобританія
Дозування:1 ч. л. без гірки на 5 літрів сусла/соку
Вага нетто50г
Виробник:Crystal Spirits
  • Ціна: 200 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner