
- В наявності
- Код: 567323
Дріжджі для фруктів Spirit Ferm Turbo Fruit
120 ₴
Спеціальний штам дріжджів для фруктових сумішей Sp. Ferm Turbo Fruit Yeast призначений для приготування ароматних дистилятів з фруктової та плодово-ягідної сировини. Штам розроблений шведською компанією, що забезпечує постійну європейську якість. Герметична заводська упаковка забезпечить безпеку та чистоту дріжджового штаму. Дріжджі Sp. Ferm, що характеризуються швидкістю процесу, із збереженням аромату вихідної сировини. Дріжджі включають всі макро і мікро елементи, щоб отримати продукт з фруктів і ягід ідеальної якості.
Цей штам використовується не тільки при зброджуванні будь-яких фруктів та ягід, але й стандартної цукрової закваски. При цьому напої з цукру, при використанні фруктових дріжджів матимуть найкращий аромат та смакові якості.
Процес ферментації протікає швидко – протягом 4-6 днів. Щоб отримати найкращі результати, підтримуйте постійну температуру.
Турбо дріжджі Sp. Ferm Turbo Fruit здатні перебродити до 25 літрів ягідного або фруктового сусла. Зміст фортеці безпосередньо залежить від використовуваної сировини, кількості глюкози, температурного режиму. Але виробник заявляє про максимальну міцність 18%.
Склад: Дріжджі, поживні речовини, вітаміни, пектоензими.
Інструкція із застосування:
Налийте у ферментер до 25 літрів фруктового затора чи соку з температурою 25-30 °З. Проведіть регідрацію – вміст пакету розсипати по поверхні 500 мл. кип'яченої води 30 °C. Через 10-15 хв, коли дріжджі осядуть на дно добре збовтати і додати основне сусло. Залишіть блукати при температурі від 20 до 27 ° С до 7 днів. Ідеальна температура бродіння – 25°С. Максимально допустима 35°С. Використовуйте герметичні ємності із гідрозатвором. Це запобігатиме потраплянню кисню в ємність, а отже псування і скисання затору (спеціальні пластикові ферментери ви знайдете на нашому сайті в розділі Ферментація). Кінцевий результат Ваших старань – ароматний фруктовий дистилят найвищої якості.
Характеристики:
оптимальна температура бродіння - 20-27 °C;
ідеальна температура бродіння – 25 °C;
міцність – до 18 %;
тривалість процесу бродіння - 4-6 днів;
вага – 40 грам;
форма - сухі.
Основні | |
---|---|
Вага | 40 г |
Виробник | Ferm |
Країна виробник | Швеція |
Склад | сухі дріжджі, вітаміни, мікроелементи, пектолітичний фермент |
Тип дріжджів | Сухі |
- Ціна: 120 ₴