Продавець Інтернет-магазин Home Brewery Shop розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
1825 відгуків
+380 (63) 134-40-99
Менеджер з продажу
  • В наявності
  • Код: 567323

Дріжджі для фруктів Spirit Ferm Turbo Fruit

120 ₴

+380 (63) 134-40-99
Менеджер з продажу

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Дріжджі для фруктів Spirit Ferm Turbo Fruit
В наявностіДріжджі для фруктів Spirit Ferm Turbo Fruit
120 ₴
+380 (63) 134-40-99
Менеджер з продажу
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Спеціальний штам дріжджів для фруктових сумішей Sp. Ferm Turbo Fruit Yeast призначений для приготування ароматних дистилятів з фруктової та плодово-ягідної сировини. Штам розроблений шведською компанією, що забезпечує постійну європейську якість. Герметична заводська упаковка забезпечить безпеку та чистоту дріжджового штаму. Дріжджі Sp. Ferm, що характеризуються швидкістю процесу, із збереженням аромату вихідної сировини. Дріжджі включають всі макро і мікро елементи, щоб отримати продукт з фруктів і ягід ідеальної якості.

Цей штам використовується не тільки при зброджуванні будь-яких фруктів та ягід, але й стандартної цукрової закваски. При цьому напої з цукру, при використанні фруктових дріжджів матимуть найкращий аромат та смакові якості.

Процес ферментації протікає швидко – протягом 4-6 днів. Щоб отримати найкращі результати, підтримуйте постійну температуру.

Турбо дріжджі Sp. Ferm Turbo Fruit здатні перебродити до 25 літрів ягідного або фруктового сусла. Зміст фортеці безпосередньо залежить від використовуваної сировини, кількості глюкози, температурного режиму. Але виробник заявляє про максимальну міцність 18%.

Склад: Дріжджі, поживні речовини, вітаміни, пектоензими.

Інструкція із застосування:

Налийте у ферментер до 25 літрів фруктового затора чи соку з температурою 25-30 °З. Проведіть регідрацію – вміст пакету розсипати по поверхні 500 мл. кип'яченої води 30 °C. Через 10-15 хв, коли дріжджі осядуть на дно добре збовтати і додати основне сусло. Залишіть блукати при температурі від 20 до 27 ° С до 7 днів. Ідеальна температура бродіння – 25°С. Максимально допустима 35°С. Використовуйте герметичні ємності із гідрозатвором. Це запобігатиме потраплянню кисню в ємність, а отже псування і скисання затору (спеціальні пластикові ферментери ви знайдете на нашому сайті в розділі Ферментація). Кінцевий результат Ваших старань – ароматний фруктовий дистилят найвищої якості.

Характеристики:

оптимальна температура бродіння - 20-27 °C;

ідеальна температура бродіння – 25 °C;

міцність – до 18 %;

тривалість процесу бродіння - 4-6 днів;

вага – 40 грам;

форма - сухі.

Основні
Вага40 г
ВиробникFerm
Країна виробникШвеція
Складсухі дріжджі, вітаміни, мікроелементи, пектолітичний фермент
Тип дріжджівСухі
  • Ціна: 120 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner