- Немає в наявності
- Код: 09340
СУХІ ДРІЖДЖІ PURIFERM XXL 100 ЛІТРІВ
320 ₴
Виробник — Великобританія
Опис:
Puriferm XXL 100L — дріжджі для професіоналів. Ці турбо дріжджі призначені для збивання 100 літрів цукрового сусла. Цей штам дріжджів має високу толерантність до високих температур, завдяки чому можливе збивання великого об'єму, без додаткового охолодження. Максимальний об'єм збивання 100-120 літрів.
Приготування сировини є одним із найважливіших етапів у загальному процесі виготовлення домашніх напоїв, дистилят і не дуже важливим етапом на шляху до досягнення мети — вибір дріжджів. На сьогодні на ринку представлена величезна різноманітність, але дріжджі англійської компанії — це незмінно висока якість. При дотримання технології, Ви отримаєте чистий, світлий, без сторонніх запахів і домішок затор із вмістом міцності – 18-20%. Хоча виробник заявляє про максимальне значення 18%, на практиці цей показник вищий. Це чудові дріжджі. Ми впевнені, що дріжджі Puriferm XXL повністю задовольнять ваші очікування.
Склад:
Дріжджі, поживні речовини, вітаміни та мікроелементи.
Як правильно використовувати:
Розчиніть 25-30 кг цукру або 28 кг декстрози в 40 літрах гарячої води (40-45 °C). Добре перемішати. Долити води до 100-120 літрів і регулювати температуру (довести до 25 °C), потім додати вміст пакета та ретельно перемішати. Температурний режим під час розведення цукру, не є строгим нюансом (головне, щоб не холодна).
Продукція фірми Puriferm — одна з лідерів за якістю своєї продукції. На практиці ми бачимо, що виробник заявляє не максимальні показники міцності сировини, що дуже тішить. На виході ми отримуємо більше дистиляту і нижче його собівартість. Процес бродіння може затягнутися й до 10-ти днів, але цей показник залежить не тільки від дріжджів, але й від температурного режиму, якості цукру тощо. За ідеальних умов дріжджі переробляють цукор за 6 днів.
Якщо після розчинення дріжджів Ви заглядаєте в ферментаційну ємність, бачите, що немає процесу, і замислюєтеся про погану якість, майте на увазі, що спочатку дріжджі діляться, і тільки згодом починається шторм. Також явною перевагою (що випробувано на практиці) є мінімальне утворення піни, збивання середнє, не агресивне.
Характеристики:
- оптимальна температура бродіння 21-29 °C;
- фортеця — до 20%;
- тривалість процесу бродіння — 6-10 днів;
- вага — 350 грамів;
- форма — сухі.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Великобританія |
Тип дріжджів | Сухі |
Вага | 350 г |
Склад | сухие дрожжи, питательные вещества, витамины, фермент пектолаза. |
- Ціна: 320 ₴