Продавець Інтернет-магазин Home Brewery Shop розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1813 відгуків

УВАГА! На даний момент компанія не може швидко обробити заявки, оскільки зараз наш інтернет-магазин не має робочого часу (дивіться наш графік роботи). Всі замовлення та повідомлення, що надійшли в цей період, будуть оброблені в робочі години нашої кампанії.

+380 (63) 134-40-99
Менеджер з продажу
  • В наявності
  • Код: 06205

ЕКСТРАКТОР СОКСЛЕТА "KORS" PREMIUM 2 ДЮЙМИ КЛАМП

2 900 ₴

+380 (63) 134-40-99
Менеджер з продажу
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
ЕКСТРАКТОР СОКСЛЕТА "KORS" PREMIUM 2 ДЮЙМИ КЛАМП
В наявностіЕКСТРАКТОР СОКСЛЕТА "KORS" PREMIUM 2 ДЮЙМИ КЛАМП
2 900 ₴
+380 (63) 134-40-99
Менеджер з продажу
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Екстрактор Сокслета "Kors" Premium 2 дюйми кламп

Виробник - "Корс"

Опис:

       Є шанувальники джин корзин, а є екстрактора сокслета! І вони завжди сперечаються – а що ж краще! І кожен нахвалює те, що в нього є! Давайте розбиратися!

       Неспішна робота – творчість для душі!

       Екстрактор - це аксесуар, що використовується в дистиляції для насичення дистиляту ароматом засипу (трав, фруктів, ягід, прянощів) в кошику методом парової інфузії. Гарячі пари 78 ºС проходять через ароматичний шар, "забирають із собою" частину ефірних масел, завдяки чому відбувається насичення дистиляту, і відбір у приймальну ємність. Основна частина ефірів потрапляє у відстійник, бункер (стосується кошиків Kors Elit і Kors Visual Moonchine). Дистилят має приємний, не нав'язливий аромат.

       Масове виробництво чи коли гість уже на порозі!

       Екстрактор Сокслета - це лабораторний та промисловий прилад для вилучення малорозчинних речовин із твердої основи (сушених ягід, трав, горіхів, фруктів, коренів, кісточок, тощо) методом розм'якшення, розчинення та абсорбції із засипу аромату в кошику всередині екстрактора. Це концентрований напій, ароматний, міцний, гіркий. Для розчинника використовують етил міцності не менше ніж 70º. Процес проходить за меншої температури, засип не вариться, а аромат простими словами вимивається з сировини. Отримуємо концентрат, яким ароматизуємо будь-що, хоч магазинну (це слово тут не до речі, але суть хочеться передати). Кому достатньо краплі, а хто забажає 1 до 1. А можна концентрувати помірно і вживати без розведення. Але все індивідуально і залежить від використовуваної сировини. Наприклад концентрату бадьяна вистачить краплі на літр.

       Висновок - 2 різні способи ароматизації, 2 різні смаки при однаковій сировині, 2 абсолютно різні ціни на вироби. Вирішувати вам! Але кожна система по-своєму хороша.

Принцип роботи екстрактора Сокслета
       На кубі закріплено екстрактор. По лівій трубці піднімається етиловий пар. Над екстрактором встановлений охолоджувач. Пара конденсується і стікає через кошик із засипом у нижню склянку екстрактора. Склянка наповнюється рідиною. У склянки є повідомлення із правою трубкою. Вона також наповнюється рідиною. Як тільки рідина доходить до рівня 2-ї правої трубки через перелив 180º, відбувається злив рідини зі склянки в куб. Перша порція ароматного дистиляту потрапила в куб і змішалася з основною рідиною. Процес продовжуємо далі – 2-й 3-й, 4-й перелив. Вихідна рідина стає все більш концентрованою. Таким чином ми отримуємо не ароматний дистилят, а максимальне екстрагування та концентрований екстракт.

       Екстрактор складається із 4-х частин. Одна з них – це діоптр, який Ви можете використовувати окремо.

       Виріб виготовлений із харчової нержавіючої сталі марки AISI 304, на власному виробництві компанії "Корс"

Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
  • Ціна: 2 900 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner