Продавець Інтернет-магазин Home Brewery Shop розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1811 відгуків

УВАГА! На даний момент компанія не може швидко обробити заявки, оскільки зараз наш інтернет-магазин не має робочого часу (дивіться наш графік роботи). Всі замовлення та повідомлення, що надійшли в цей період, будуть оброблені в робочі години нашої кампанії.

+380 (63) 134-40-99
Менеджер з продажу
  • В наявності
  • Код: 5625901

Лактоза харчова 1кг

160 ₴/кг

+380 (63) 134-40-99
Менеджер з продажу
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Лактоза харчова 1кг
В наявностіЛактоза харчова 1кг
160 ₴/кг
+380 (63) 134-40-99
Менеджер з продажу
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Харчова лактоза (молочний цукор) для виробництва харчових продуктів, дитячого харчування, фармацевтичних продуктів.

 

ЛАКТОЗА В СТАУТАХ І ЕЛЯХ

 

Молочний цукор харчовий або лактоза харчова застосовується для надання кінцевої солодкості готовому елю, оскільки лактоза не бере участі в процесі ферментації (бройво) дріжджами. Чаше всього лактозу використовують під час приготування молочних (Milk Stout) і солодких стаутів (Sweet Stout).

Дозування:

Лактозу зазвичай додають у сусло за 15-20 хвилин до кінця кип'ятіння.  Кількість лактози зазвичай становить від 200 г до 600 г на 20-25 літрів, залежно від початкової щільності (рекомендована норма 20 г лактози на літр).

 

ЛАКТОЗА В ПРОДУКТАХ ПІТАННЯ

 

Лактозу використовують під час випікання хліба, під час виготовлення гіркого шоколаду, згущеного молока, джемів, мармеладу, бісквітів, цукерок, глазурі, діабетичних продуктів, м'ясних виробів та ін. А така здатність, як здатність адсорбувати запахи аромату, дає змогу використовувати лактозу під час виробництва смакоароматичних добавок. Все це дає змогу стабілізувати колір, поліпшити смакові якості та знизити собівартість готової продукції.

Оптимальна доза введення лактози є 50% від кількості цукру-піска за дейстувальними рецептурами. Часткова заміна сахарози на лактози зменшує солодкість і, особливо, посилює смак фруктів і ягід у джемах і мармеладах. У цьому разі ступінь лактози становила 10-15%. Зазначено посилення смаку й аромату цукерок у рецептурі котрах використовувалася лактоза харчова в аморфній формі до 7%, і, особливо, ірису, у якому підкреслюється колір і запах вершків до 18% лактози.

 


Кондитерські вироби:

  • Вносить внесок у загальний колір   структуру та смак (дає змогу скоротити додавання ароматизаторів).
  • Заміна частини сахарози лактозою може запобігати надмірній солодкості на кінцевому етапі виробництва солодощів
    (У виробництві нуги, жувальної гумки та помадки).    
  • Підкреслює й посилює різні смаки кондитерських виробів, скорочуючи втрату смаку в період перероблення та зберігання.

 

 

Молочні продукти:

  • Зв'язує нестійкі ароматизаційні компоненти, знижуючи втрату смаку в період перероблення та зберігання, що дає змогу знизити додавання ароматизаторів і дає можливість зниження вартості.
  • Солодкість, привнесена лактозою, часто дає змогу скоротити додавання сахарози.
  • Може привносити здатність формування коричневого відтінку, стабілізацію якості білків, зміну кристалізації, підвищення смакових якостей, вибіркового бродіння та харчових якостей.

 

Дитяче харчування:

Лактоза та її продукти розпаду — глюкоза та галактоза — мають низку метаболічних і розвивальних функцій для немовлят. Імунологічна цінність для немовлят білкових сироваток, зроблених із молока, загальна відома. Це найважливіший елемент у молоці матері, який найкраще для харчування немовлят.

 

 

Напитки:

  • Використовується під час виготовлення стаутів та елів, тому що не викликає бродіння дріжджів, що залишаються в готовому виробі, збільшує в'язкість і покращує смакові відчуття й аромат.
  • Підсилює смак і забезпечує стабільність соків і безалкогольних напоїв. Збільшує термін придатності, скорочуючи втрату смаку в період оброблення та зберігання.
  • Збільшена стабільність смаку допомагає знизити додавання ароматизаторів

 

 

Випічка:

  • Привносить порівняно низьку солодкість.
  • Збільшує емульсифікацію.
  • Покращує затримку вологи.
  • Негігроскопічна.
  • Бере участь у поліпшенні панірувальної структури та її свіжості
  • Бере участь у збільшенні обсягу, зниженні рівня жирності, покращенні затримання газів у виробі та посиленні смакових якостей.
Основні
Вага1000 г
Країна виробникСловенія
Форма випускуПорошок
СкладЛактоза альфа моногидрат (не менее 99%)
Користувальницькі характеристики
Вага нетто:1кг
  • Ціна: 160 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner