Продавець Интернет-магазин Home Brewery Shop розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1315 відгуків
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380667551893
+380 (66) 755-18-93
  • В наявності
  • Код: 4065

Стабілізатор вина Сорбат калію (Fermentation Stopper) 30г

132,50 грн

+380 (66) 755-18-93
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Стабілізатор вина Сорбат калію (Fermentation Stopper) 30г
В наявностіСтабілізатор вина Сорбат калію (Fermentation Stopper) 30г
132,50 грн
+380 (66) 755-18-93
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Стабілізатор вина (Wine Stabiliser) Fermentation Stopper Young's 30g використовується виноробами для стабілізації вина і запобігання процесу повторного бродіння солодких і напівсолодких вин після розливу в пляшки. Стабілізатор вина Fermentation Stopper за своїм складом це сорбат калію ( харчова добавка Е202), яка відноситься до класу харчових консервантів і за своїм хімічним складом являє калієву сіль сорбінової кислоти. Сорбат калію уповільнює розвиток мікроорганізмів – цвілевих грибів, дріжджів, деяких видів бактерій, завдяки чому використовується як консервант у харчовій промисловості та як стабілізуючий засіб у виноробстві. Сорбат аклия не вбиває дріжджові клітини, а лише запобігає їх розвиток і знижує активність, при цьому не чинить ефекту на молочно-кислі і оцтові бактерії в тих кількостях, в яких додається в вино. Тому, сорбат калію додають у вино, яке вже стабілізоване і сульфитировано пиросульфитом (метабісульфітом калію). Інший важливий момент в тому, що активність сорбату калію, як і SO2, підвищується зі зниженням pH.

Рекомендації по застосуванню:

Додати в готове вино з розрахунку 1 г (1/2 чайної ложки) Fermentation Stopper на 5 літрів вина (один галон). Розчиніть сорбат калію в склянці теплої води або вина, після чого влийте вино і добре перемішайте. Перемішуйте щодня протягом 2/3 днів. Також на цьому етапі рекомендується додати вино подрібнену Campden Tablet на 5л, для сульфітації.

Основні
Виробник Young's brew
Країна виробникВеликобританія
Вага30 г
СкладСорбат калия Е202 (Potassium Sorbate E202)
Користувацькі характеристики
Дозування:1г (1/2 ч. л.) на 5 літрів готового вина
Тип упаковкиБанку ПЕТ
  • Ціна: 132,50 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner