Продавець Интернет-магазин Home Brewery Shop розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1315 відгуків
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380667551893
+380 (66) 755-18-93
  • Немає в наявності
  • Код: 132

Дріжджі для пшеничного пива Munich Wheat Beer Dry Yeast

114 грн

+380 (66) 755-18-93
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Дріжджі для пшеничного пива Munich Wheat Beer Dry Yeast
Немає в наявностіДріжджі для пшеничного пива Munich Wheat Beer Dry Yeast
114 грн
+380 (66) 755-18-93
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Пшеничне пиво є одним із самих популярних стилів пива в світі, і тепер ви можете самі варити пшеничне пиво, і бути впевненими у її якості завдяки дріжджам преміум класу Danstar® Munich Wheat Beer Wheat Beer Dry Yeast від компанії Lallemand.

Пшеничні сухі пивні дріжджі Danstar® Munich Wheat Beer виникли в Баварії, Німеччина, на батьківщині безлічі великих світових виробників пшеничного пива. Процеси приготування і сушки для дріжджів Danstar Munich була спеціально розроблена для забезпечення високої якості пивних дріжджів, які можуть використовуватися для виробництва пшеничного пива найвищої якості.  У цих дріжджах немає барвників, консервантів або інших ненатуральних речовини. Дріжджі Danstar Munich широко застосовується у виробництві німецьких сортів пшеничного пива Weizen і Hefeweizen.

Дрожжи Danstar Munich виробляють складні ефіри, даючи банановий аромат в пиві, відрізняються слабкою флокуляцией, залишаючись у вигляді суспензії. Після припинення основного бродіння домогтися більш-менш щільного осаду можна охолодивши пиво, для кращого освітлення можна використовувати засоби для освітлення пива, такі як риб'ячий клей.

Інструкція по регідрації дріжджів:

Посипати дріжджі на поверхню 100мл стерилізованої (кип'яченою) води, при температурі 30-35° С. Не перемішувати. Накрити блюдцем. Залишити настоюватися протягом 15 хвилин, потім енергійно перемішати дріжджі. Залиште ще на 5 хвилин, потім додайте холодної стерилізованої води, щоб довести дріжджі до тієї ж температури, що і температура сусла, в яке ви будете додавати дріжджі.

Рекомендована температура для бродіння дріжджів для пшеничного пива Munich: вище + 17°С

Метод вакуумної упаковки компанії Lallemand виключає можливість проникнення всередину повітря і вологи, і дає користувачеві наочну впевненість в тому, що пакет герметичний.

Основні
Виробник Lallemand
Тип дріжджівСухі
Вага11 г
Країна виробникАвстрія
Користувацькі характеристики
Придатний до:12.2020 р
Вага нетто:11г
  • Ціна: 114 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner