Продавець Интернет-магазин Home Brewery Shop розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1316 відгуків
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380667551893
+380 (66) 755-18-93
  • Немає в наявності
  • Код: 401820

Регулятор кислотності вина Biowin

57 грн

+380 (66) 755-18-93
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Регулятор кислотності вина Biowin
Немає в наявностіРегулятор кислотності вина Biowin
57 грн
+380 (66) 755-18-93
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Регулятор кислотності польського виробника компанії Biowin виготовлений з натуральних компонентів і використовується для регулювання кислотності вина і сусла до потрібного рівня. Регулятор представляє із себе суміш винної, лимонної і яблучної кислоти. Добре стабілізує і збагачує букет вина.
 

Смакові якості й термін придатності вина більшою мірою визначається рівнем кислоти в суслі. Крім того вміст кислоти впливає на процес ферментації. Ми живемо в кліматичній зоні, в якій фрукти містять багато кислоти і тому одержане з них сусло слід відповідно розбавити водою. З іншого боку, слід пам'ятати, що надмірне його розбавлення може призвести до того, що отримане вино буде неміцним і легко портящимся. Сусло із смородини і агрусу характеризується високим вмістом кислот і вимагає більшого розведення водою, ніж вишневі, малинові або ожинові сусла. У разі сусла з низьким вмістом кислоти, наприклад: глоду, шипшини, чорноплідної горобини, суниць, шипшини і зернових, груші, меду слід використовувати регулятор кислотності. Вимірювання кислотності винного сусла забезпечить простий вимірювальний прилад - КИСЛОТОМЕР.

Для виноградного сусла загальна кислотність повинна становити 3,5 - 9г/л

Для сусла з фруктів з кісточками (яблука, груші, сливи) - 4 - 9г/л


Застосування:

Регулятор кислотності слід додати безпосередньо в сусло або вино (залежно від кислотності) у кількості від 5 до 15 г на 10 л. Для точного визначення показників кислотності вашого вина чи сусла використовуйте вимірювач кислотності ацидиметр.

Основні
Виробник Biowin
СкладКислота винная, яблочная и лимонная
Країна виробникПольща
Користувацькі характеристики
Вага нетто:15г
Дозування:від 5 до 15 г на 10 л сусла
Придатний до:06.2018 р.
Склад:Кислота винна, яблучна і лимонна
  • Ціна: 57 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner