Продавець Интернет-магазин Home Brewery Shop розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1316 відгуків
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380667551893
+380 (66) 755-18-93
  • Немає в наявності
  • Код: 56053

Есенція Prestige АБСЕНТ Absinth 20мл (Швеція)

99 грн

+380 (66) 755-18-93
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Есенція Prestige АБСЕНТ Absinth 20мл (Швеція)
Немає в наявностіЕсенція Prestige АБСЕНТ Absinth 20мл (Швеція)
99 грн
+380 (66) 755-18-93
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Есенція Prestige АБСЕНТ Absinth, виробництва шведської компанії Prestige ― це найпростіший спосіб приготувати 0,75 л знаменитого напою, який ще називають «Зеленою феєю». Абсент прозвали так не тільки за незвичайний смарагдово-зелений колір, але і за особливий вплив на людину. Це міцний напій виготовляють з витяжки гіркого полину і зазвичай його фортеця становить від 55° до 85° алкоголю. Найбільш часто зустрічаються різновиди, які мають фортеця 70 градусів. Це самий міцний алкогольний напоїв у світі (крім спирту). Абсент в перекладі з грецької мови перекладається, як «той який не випивається». Це цілком природно, так як не кожна людина може випити настільки міцний спиртний напій, не розбавляючи його.

Завдяки есенції ви зможете приготувати напій, який за смаковими якостями буде повністю схожий з оригінальним напоєм. До складу сироватки входить витяжка з натуральних трав, серед яких полин і аніс.

Вживають Абсент кількома способами:

1. Французька (класичний) спосіб полягає в тому, що зверху на келих, наповнений абсентом, кладуть спеціальну ложку з отворами, на якій знаходиться шматочок цукру. Перед тим як випити напій, на шматок цукру поливають крижаною водою до того моменту, поки абсент не помутніє (цей ефект у Франції називають «Louche»).Вода оточує ефірні масла, що містяться в абсенті, тому випити його буде простіше. Крім того вважають, що солодка вода збільшує вплив туйона, однак це не доведено науково. Абсент з рекомендують розбавляти водою у співвідношенні 1:5 (одна частина абсенту і п'ять частин води). Даний метод підготовки напою вважають не менш захоплюючим, ніж його вживання.

2. Чеська (вогненний) метод. У склянку наливають три четвертих частини абсенту. Потім в абсенті змочують шматочок цукру і кладуть його на спеціальну ложечку. Потім цукор і підпалюють дають йому горіти приблизно одну хвилину. Гарячі краплі плавленого цукру потрапляють в склянку з напоєм. Коли полум'я згасне, ложечку з залишками цукру опускають в склянку і перемішують її вміст. Щоб пом'якшити смак отриманого напою в нього за смаком додають крижану воду.Це найбільш небезпечний спосіб вживання абсенту, тому що вміст склянки може легко спалахнути.

3. Російський метод (абсент з сиропом). Спочатку готують цукровий сироп на основі води, потім його додають в келих з абсентом за смаком. Так п'ють багато росіян.

4. Метод розведення соком. Щоб знизити міцність абсенту і зменшити його гіркота, його розбавляють ананасовим, лимонним або апельсиновим соком, лимонадом, тоніком та іншими напоями. Співвідношення залежать від індивідуального смаку.

5. Метод двох склянок. Маленьку чарочку наповнюють абсентом і ставлять її в велику склянку. Після цього в чарку тонким струменем наливають воду. Рідини змішуються і поступово перетікають в велику склянку. Коли в чарці залишиться лише вода, напій можна пити. Багато хто вважає, що абсент незручно пити, оскільки чарка заважає в склянці. У цьому випадку досить перелити, отриманий напій в інший посуд.

6. У чистому вигляді (нерозбавленим). Абсент – це звичайний аперитив, його вживають і в чистому вигляді вузеньких чарочок, наповнених наполовину. Але цей спосіб підходить не всім, лише досвідчені абсент вживають його таким чином. Перед вживанням абсент охолоджують майже до нульової температури. Лише в цьому випадку можна випити його нерозбавленим. Разова доза напою не повинна бути більше 30 грам.

Спосіб приготування:

Для приготування АБСЕНТУ вилийте вміст пляшечки в порожню пляшку об'ємом 750мл, додайте 75г цукру і наповніть пляшку на 3/4 об'єму по--дкой або якісним домашнім дистилятом (40-70% спиртовим розчином), закрийте кришку і добре потрусіть до повного розчинення цукру. Після цього наповніть пляшку до верху і знову потрусіть за повного перемішування вмісту. Дати настоятися протягом 24 годин, після чого напій готовий до вживання. Ви можете робити більш міцну версію класичного Абсенту і збільшити міцність до 55-80%. Для цього використовуйте воду і спирт, рівень міцності напою контролюйте за допомогою спиртомера.

 

Основні
Виробник Prestige
Країна виробникШвеція
Користувальницькі характеристики
СкладНатуральні ароматизатори та ароматичні олії, гліцерин, инвертоза, вода
  • Ціна: 99 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner