Продавець Інтернет-магазин Home Brewery Shop розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1807 відгуків
Замовлення будуть оброблені 17.06.24. Дякуємо за розуміння!

УВАГА! На даний момент компанія не може швидко обробити заявки, оскільки зараз наш інтернет-магазин не має робочого часу (дивіться наш графік роботи). Всі замовлення та повідомлення, що надійшли в цей період, будуть оброблені в робочі години нашої кампанії.

+380 (63) 134-40-99
Менеджер з продажу
Новинка
  • В наявності
  • Код: 300215

Дріжджі для зернової сировини Crystal Spirits SUPER KOJI Yeast 55г

99 ₴

+380 (63) 134-40-99
Менеджер з продажу
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Дріжджі для зернової сировини Crystal Spirits SUPER KOJI Yeast 55г
В наявностіДріжджі для зернової сировини Crystal Spirits SUPER KOJI Yeast 55г
99 ₴
+380 (63) 134-40-99
Менеджер з продажу
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

    Дріжджі Crystal Spirits Super Koji (Супер Кодзі) - це суміш спеціально підібраних цвілевих грибів, ферментів і штаму дріжджів, здатна оцукрювати і ферментувати практично будь-яку нескладену крохмалевмісну сировину без застосування складного процесу затирання.

  З цими дріжджами ви зможете виробляти якісні зернові дистиляти з різноманітної нескладеної сировини: ячменю, пшениці, жита, кукурудзи, рису, вівса тощо не вдаючись до складного процесу затирання або оцукрювання за допомогою ферментів. Просто засипте в теплу воду борошно або крупу, додайте дріжджі Crystal Spirits SUPER KOJI Yeast і через два-три тижні зерновое сусло буде готове. Ця суміш містить відібраний шотландський штам вікарних дріжджів Saccharomyces cerevisiae, завдяки чому ви зможете отримати зерновий дистилят з прекрасними органолептичними властивостями.

- температура ферментації - 22 - 36°C. Ідеально - +25 - 28°C. - Толерантність – до 15%.

 

ЗАСТОСУВАННЯ:

Борошно або роздроблену крупу залити водою 30-35 ° C з розрахунку 4-5л води на 1 кг сировини. Вміст упаковки всипати в 250 мл води 30-35 ° C і залишити на 15-20 хвилин для регідрації, після чого добре перемішати і влити в підготовлене сусло. Перші 5 днів рекомендується двічі на день добре перемішувати затор, інакше сусло може закиснути. Забезпечити температуру бродіння в діапазоні від +22 до +36°C. Процес бродіння займає близько 2-3 тижнів. При температурі нижче оптимальної термін бродіння збільшується.

УВАГА! Через наявність у складі цвілевого грибка ризопус отримане сусло не рекомендується куштувати на смак чи пити. Використовувати лише для подальшої дистиляції.

 

Дозування: одна упаковка на 6-8 кг зернової сировини.

Вага нетто: 55г

Основні
Вага55 г
Складвискарные дрожжи Saccharomyces cerevisiae, эмульгатор E491, ризопус (rhizopus oryzae), ферменты (a-amylase, glucoamylase, phytase), декстрозы моногидрат.
Тип дріжджівСухі
Виробник:Crystal Spirits
Термін придатності до:31.10.2024
  • Ціна: 99 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner