Продавець Інтернет-магазин Home Brewery Shop розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1797 відгуків

УВАГА! На даний момент компанія не може швидко обробити заявки, оскільки зараз наш інтернет-магазин не має робочого часу (дивіться наш графік роботи). Всі замовлення та повідомлення, що надійшли в цей період, будуть оброблені в робочі години нашої кампанії.

+380 (63) 134-40-99
Менеджер з продажу
  • В наявності
  • Код: 203601

Ареометр АС-3 (0-25%)

140 

+380 (63) 134-40-99
Менеджер з продажу
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Ареометр АС-3 (0-25%)
В наявностіАреометр АС-3 (0-25%)
140 
+380 (63) 134-40-99
Менеджер з продажу
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Ареометр для цукру АС-3 0-25% застосовується для вимірювання масової частки цукру у водних розчинах. Показання відраховують по нижньому краю меніска. ГОСТ 18481-81. ТУ 3 України 14307481.008-95

Ареометр-сахарометр АС призначений для визначення показника концентрації цукру в цукрозмістках по масі сухих речовин. Ареометр для цукру АС широко використовується для швидких визначень густини рідин. Він є скляним поплавцем, шкала якого проградуйована в одиницях щільності. Відлік роблять за точкою шкали, що знаходиться на рівні поверхні рідини.

Призначений для:

  • Визначення початкової та кінцевої щільності продуктів бродіння
  • визначення вмісту ABV у готових напоях (методом обчислення за таблицею)
  • Визначення закінчення первинного бродіння

Перед внесенням в сусло дріжджів ареометр покаже початкову щільність, у відсотках по масі. У міру зброджування цукру (глюкози) дріжджами щільність зменшиться. Напій вважається збродженим, якщо показання ареометра не змінюються протягом 2 днів (кінцева щільність).

У комплект входить:

  • Ареометр
  • Футляр
  • Паспорт

Таблиця відповідності щільності по Ареометру градусів ABV за обсягом:

Для визначення вмісту ABV в готовому продукті потрібно від початкового значення (виміряного перед внесенням дріжджів) відібрати кінцеве значення (після закінчення бродіння). Відповідні обчислення можна зробити скориставшись таблицею.

Щільність, % ABV, (об) Щільність, % ABV, (об) Щільність, % ABV, (об)
1 0.50 0.00 20 9.00 4.25 39 16.75 8.50
2 1.00 0.25 21 9.50 4.50 40 17.25 8.75
3 1.50 0.50 22 9.88 4.75 41 17.75 9.00
4 2.00 0.75 23 10.25 5.00 42 18.50 9.25
5 2.50 1.00 24 10.75 5.25 43 18.75 9.50
6 3.00 1.25 25 11.25 5.50 44 19.13 9.75
7 3.50 1.50 26 11.75 5.75 45 19.50 10.00
8 4.00 1.75 27 12.25 6.00 46 20.00 10.25
9 4.50 2.00 28 12.75 6.25 47 20.50 10.50
10 5.00 2.25 29 13.25 6.50 48 21.00 10.75
11 5.50 2.50 30 13.38 6.75 49 21.50 11.00
12 6.00 2.75 31 14.00 7.00 50 22.00 11.25
13 6.50 3.00 32 14.50 7.25 51 22.50 11.50
14 7.00 3.25 33 15.00 7.50 52 23.13 11.75
15 7.50 3.50 34 15.38 7.75 53 23.25 12.00
16 8.00 3.75 35 15.75 8.00 54 23.75 12.25
17 8.50 4.00 36 16.25 8.25 55 24.25 12.50
18 9.00 4.25 37 16.75 8.50 56 24.50 12.75
19 9.50 4.50 38 17.25 8.75 57 2500 13.00

 

   

Основні
ВиробникШатлыгин і До
Країна виробникУкраїна
Довжина300 мм
Користувальницькі характеристики
Діапазон вимірювань масової частки0-25%
  • Ціна: 140 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner