- В наявності
- Код: 36001
Виномір-цукоромір побутовий
45 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 50 грн
Виномір (цукоромір) використовується для контролю процесу бродіння. Призначений для вимірювання об'ємної частини ABV у напоях, а також частки цукру в розчині. З його допомогою можна точно відстежувати процес приготування будь-яких продуктів бродіння.
Вимірювання: Цукор від 0 до 25%. ABV від 0 до 12% (орієнтовне значення). Вимірювання проводити за нормальної температури розчину 20 градусів.
УВАГА: Виномір вимірює фактично лише концентрацію цукру в суслі. У всіх продуктах ферментації (бродіння) значення ABV розраховується тільки з початкової та кінцевої щільності.
Основні | |
---|---|
Виробник | Діас |
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Висота, мм | 140 |
Діапазон вимірювання цукру | від 0%про. до 25% об. |
Вага, г | 10 |
Матеріал корпусу | скло |
Діапазон вимірювання спирту | від 0%про. до 12% об. |
Діаметр, мм | 6 |
- Ціна: 45 ₴